aradaki 7 farkı bulunuz

http://handescloset.blogspot.com/2008/12/handemade-sweater.html
http://www.fashiontoast.com/2009/01/oceanside.html
http://am-lul.blogspot.com/2009/01/look-of-day_27.html
http://handescloset.blogspot.com/2009/04/destroy-it.html
http://www.fashiontoast.com/2009/04/drifter.html
http://am-lul.blogspot.com/2009/02/look-of-day30-leather-skinnies.html
http://am-lul.blogspot.com/2008/12/ediot-lasf-few-days-i-had-no-sleep.html
http://handescloset.blogspot.com/2008/12/russian-uskanka-my-lovely-diy-studed.html
http://handescloset.blogspot.com/2009/01/russian-ushanka.html
http://karlascloset.blogspot.com/


tamam "konsept" aynı, tamam "yırtık çorap, deri görünümlü tayt, zımbalar bilmem neler" ekipmanlar aynı, tamam ecnebi kız zaten blog takip listende var, tamam fontu da bi "closet"ten kapmışsın, kızın eski fontu hop almışsın falan, tamam bohem bohem bakayım da cool durayım olayını çözmüşsün, tamam hatta ingilizce bile yazma işini kotarmışsın, -kimdi o yazar kendimi daha iyi ifade edebiliyorum diyen, heh elif şafak-, tamam stil sahibi olmayı "vitrindekilere para verip giyeyim, bir de arada bir vintage diyeyim bitti" zannediyorsun da, tamam sitenin yeşil çimlerinde fotoğraf çektirince avrupai oldum zannediyorsun, tamam birebire yakın yapıyorsun gördüğünü de, tamam özgün olma iddian yok,
ama bu kadar olmaz ki:)
bari; "inspired by: fashion toast, am-lul.com, karlascloset and etc." gibi bir not düşseydin:)
yine de başarılı, ortaya karışık bir replika. tebrik etmek lazım.

aradaki 7 farkı bulana bir minik ödül:)

hamiş: yapımda emeği geçen ve iş arası kısa molalarda birlikte neşelendiğimiz deryikko'ya teşekkürler...

8 yorum:

yass dedi ki...

:))) mermaıd ehuha vakıt ayırdım deme bana :))) ama komık olmus cıdden:))

Damlo dedi ki...

haha nasıl bi tespittir bu böyle. nerden nereye dememek gerenk işte mermaid afişe eder böyle :)

tek fark aldıkları yorum sayıları heralde.

Tugc dedi ki...

Ben "ay seni seviyoruuuum" demek istedim o yorumları okudukça :P
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kızın tarzı diye bir şey yok bence :)

mortingen dedi ki...

ben 7 farkı bulamadım :(

bedavadan reklamı da oldu kopyacının ama :)

h dedi ki...

sen ve yukarıdaki 4 geri... arkadaşın pardon 5 olucaktı bide yapımda emeği geçen arkadaşını unutmuşum acaba benim o kıyafetleri giydiğim tarihlerle diğerlerinin giydiği tarihe baktılarmı acaba???ben o kıyafetleri aralıkta giymişim diğerleri ocakta giymiş ne kadar dikkatsizce ve çamur atmak için hazırlanmış bir post bu böyle!!nasıl bi hırs bu sennkisi bloğuma yazdığın şeyler yetmiyormuş gibi bide üşenmemişsin kendi bloğunu taşımışsın.Bari güzel bşyler hazırlasıydın resimlerimi fln koysaydında berbat bi tasarım!hmm bide karla'yla bnm tarzım ve resimlerim arasında en ufak bi benzerlik yok saçma sapan bi post olmuş çok komik olmuş sadece güldüm:))

deryik dedi ki...

şimdi sanırım gerizekalı demek istiyosan diyebilirsin, küfür sayılmaz bu. hakaret sayılır, ikisi farklıdır. mermaid takar mı, sanmam. ha iki gram eleştiri duyunca birilerine gerizekalı diyosan, üç noktalarla kapanmıyo, bu da ayrı. ayna ayna çelik ayna da diyebiliriz.

bir de postta iki fotoğraf değil, bir sürü var. yani ilk ikiyi almakla olmuyor. tarihlere bakarken hepsine bakabiliriz. hatta arşivlere de bakabiliriz. hatta okuduğumuzu anlayabiliriz. karlayla resimlerini benzetmedik, misal.

ama istersen, "en stil sensin, bunu tasarımsızca sayfalara taşıdığımız için biz köhne blogırları affet, sen neymişsin be abla" da diyebiliriz. "be abla" demem sorun olmaz umarım, mfö şarkısına atıftır.

yine de olayı kişisel almanın bir anlamı yok, sonuçta sana çamur atsak nolucak, kardeşim yaşındasın nerdeyse. bana ne yani. bariz benzerliklere benzerlik dedik, o kadar. türk kişisel moda bloğu alemlerine halel getirmemişizdir inşallah.

mermaid dedi ki...

@h: geri derken?
geri neyiz? gerizekalı? gerikafalı? gerivitesli?
karla'nın kısa bir süre önceki header’ı seninkinin birebir aynısı. o postlardaki tarihler sadece örnek. onların tarzı o. -tabi seni taklit ediyor olduklarını düşünecek kadar “geribşy” değilsen:) "okuduğumuzu anladık mı" ve "soru eki mi nasıl yazılır" gibi minik türkçe dersleri işine yarayabilir. çalışmalarında başarılar.

Anonymous dedi ki...

harika! dürüst ve dobra biri çıkmış ama bence bu liste eksik örneğin aklıma gelenlerden nil ertürk neden yok? cuk oturmuş çünkü