beggin'






Bütün haftasonu bu şarkıyı söyledi sevdiceğim. La la la la. O çok güzel şarkı söyler, ben telefon edince açar açmaz şarkı söyler bazen. O hep neşelidir, hep hayattır. Ben de sürekli itiraz ettim, "hayır yanlış söylüyorsuuun" dedim, "orda öyle demiyor" dedim. Çok bilmişim ben, yine yanıldım. Harika bir haftasonuydu. Sokaklara döküldük. Tın tın yürüdük, vapurlara bindik, indik, kahvaltılar ettik, uzun uzun, portakal suları, kocaman menüler, çilekli dondurma bir de. Nam nam nam yine istedi canım bak. Her şey çilekli dondurmayı çağrıştırıyor bana.
Sonra Pazar akşamı bizim şirketin yaş gününü kutladık. Ama ne kutlamak:) Keyif keyif keyif. Birisi bu şarkıyı söyleyince nihayet sevgilim "baaak gördün mü" dedi:) Yer yer mekanla dalga geçtik, hiiiç tarzımız değil, leoparlar, kırmızılar, o ışıklar... Ama hiper eğlendik. Enerjik iş ortamıyla, çalışmaya motive oldum ben yine yeniden.
Şarkıyı da loopa aldım dinliyorum sabah beri.
Yaza az kaldı! Çoook harika mevsimler başladı. Zıp zıp zıplayasım var. Harika hissediyorum kendimi, kış uykusundan uyanmanın şirin bir mahmurluğu var üzerimde. Yanımda da sevdiğim adam. Çiçekli elbiselerimle döne döne dansetmek için sabırsızlanıyorum, kocaman çimler var, hamaklar, toprağa basmak, tiril tiril dolaşmak.

Bir de şu şarkı:

"... eğer kışı atlatırsak, güneye ineriz yazın..."


İner miyiz sevgilim?

4 yorum:

mortingen dedi ki...

ineceğiz sevgilim ;)
daha hazırlanmadın mı yoksa ?..

Tanya's dedi ki...

Denizkızım,,Beni de hoplatıp durdun şarkıyla..seviyorum seni çok..

Damlo dedi ki...

maşallah diyeyim önce.
ben de yedim çilekli bişiler. hım hım hım süperdii.

Esin (Huysuzbalık) dedi ki...

Bayılıyorum ben de bu şarkıya. Cep telefonumuda ayarladım annemle kızkardeşlerim arayınca bu çalıyor. Neşeli neşeli tıpkı ailem gibi :) Sevgiler...